mandag 25. mai 2009

Hyttetur og prøvepugg!

På torsdag var det jo som de fleste sikkert vet, Kristi Himmelfartsdag, og derfor hadde jeg fri da og på fredag! Så jeg var på hytta og koste meg! Fikk møte min nydelige lille kusine som dere kan se her:










"Hæ, tror du du bare kan komme
her og ta bilde av meg, hva???"

Og så fikk jeg rodd litt! =D Yndlingshobbyen min på hytta er roing. Med min lille robåt, som jeg denne helga døpte The Gray Lady, noe som jeg har tenkt litt på, og som helt sikkert bare er forbigående. Foreløpig har den hett Black Pearl og Onkel Vigge, og det blir sikkert flere! =P Uansett, jeg hadde vekkerklokka på 04.30, og gjorde mitt aller beste for å være stille (noe som ikke er så lett når hele hytta motarbeider meg), og var på vannet før 05.00. Både på fredag og lørdag! =D Det er deilig, det! Tok masse fine bilder, men har ikke fått de over på pc-en enda, så det får bli til senere. Og jeg fant et spøkelseshus! Eller jeg har jo ikke sjekka om det er spøkelser der enda, men det er ei forlatt hytte i skogen innerst i ei bukt, så neste gang jeg er der, skal jeg ro inn og se! Det er egentlig litt creepy der, i hvert fall når klokka er fem om morgenen, tåka ligger og lurer og jeg er den eneste som er våken i mils omkrets! Hehe. Gøy =D

Ellers jobbet jeg stort sett hele tiden. Vi hogger, kløyver og stabler ved for tida. Jeg regnte det sammen helt nøyaktig, og fant ut at jeg jobbet i 7 timer og 15 minutter! =D Det er mye ved, det!

Nå skal jeg øve til geografiprøve i morgen. Ønsk meg lykke til! Det trengs! Og så skal jeg ha RLE-fremføring i morgen! Enda mer lykke trengs der, folkens! Satser på at det går bra... Nå skal jeg gjøre det, og så skal jeg skrive på boka mi! Den (eller de) kan forresten leses HER hvis du skulle ha noen som helst trang til det...

Vi blogges! =P

Kristiane :)

mandag 18. mai 2009

Hyper-hangover =P

Lenge siden sist!

Vel, da var 17. mai overstått. Hadde dere det bra??? Jeg har aldri hatt det så gøy på 17. mai før! Det starta med boomblaster og de falskeste 17.mai-sangene jeg har hørt sunget av et barnetog (eller sang i entall, for klassen min kunne vel strengt tatt bare en), og så holdt Emilie og jeg tale! Det var skummelt, og arket mitt så helt massakrert ut før jeg i det hele tatt fikk somlet meg til å begynne, men det gikk bra :) Tror folk likte talen. Det var noen som hadde sagt at vi måtte passe på å snakke høyt, men de som kjenner Emilie og meg forstår kanskje at det var heller unødvendig å be om..... =P

Så var det lapskaus-tradisjon på pappas jobb, borgertoget og så var jeg i byen med 10 andre og spiste på Mother India =D Kos =D Så løp vi Tapto og havna i Tresse hvor jeg like godt la meg rett ned på gresset i det hyggelige hølje-ned-i-bøtter-og-spann-og-enda-litt-til-regnværet, siden jeg allerede var ganske våt! For å si det på en enkel måte: Jeg gikk hjem i dusjen og tørka litt etterpå...

Jeg lå altså på en gressplen i byen med latterkrampe i en halv time, og tre russ-gjenger, noen folk-som-mener-de-kjenner-meg-men-som-jeg-ikke-har-peiling-på-hvem-er-gjenger og en voksen mann stoppa for å spørre om det gikk bra med meg! Si det sånn: Jeg var ikke full, men jammen kunne jeg late som...... Det hjalp ikke at jeg sang masse fine sanger sammen med Zetten heller... Men det var gøy =D Og se hva for noe gøy jeg gjorde =D


(Det er litt spesielt lys på det bildet, men du ser poenget, i hvert fall hvis du trykker på bildet og gjør det stort =P)

Også så opplagte vi var på skolen i dag!!! Skikkelig utslitte hele gjengen... Sikkert bare halve klassen som møtte opp, og så hadde vi ikke så mye å gjøre (læreren vår var syk) så noen sov hele dagen, og jeg leste bok hele dagen. Bortsett fra i gymmen. Da bada vi i sjøen! =D Eller noen, da. Emilie, Karoline, Simen, Tom, Zetten (løp i hvert fall ut og inn igjen et par ganger) og jeg :) Det var deilig! Men ikke fullt så deilig når jeg kom på at jeg hadde bada i gymtøy og det undertøyet jeg skulle gå med resten av dagen........ =P Jaja, det var deilig for det :)

Nå skal jeg slappe av, og så tror jeg at jeg skal legge meg tidlig... En energitablett hjalp mens jeg var på skolen da, men nå har den liksom forsvunnet... Nå skal jeg lese Twilight - Eclipse :) Lest den??? Den er SUPER-MEGA-ULTRA-DUPER-BRA =D

onsdag 13. mai 2009

Alt for å slippe å lese =P

Klokka ett i dag fikk vi tekstheftet og emnet til engelsk skriftlig eksamen! Temaet ble "believe it or not", og tekstheftet er på intet mindre enn 18 sider!!!

Jeg er godt i gang, jeg! Har spist min fantastiske eksamensoppskrift:
-Go' morgen-yoghurt (jorbær, så klart)
-Ananas med sjokoladesaus
-Gulost

Så nå satser vi på at jeg kan holde humøret oppe i dag og i morgen så jeg får lest!

Det viser seg at jeg ikke helt har konsentrasjonen i orden. Har lest en fem-seks sider, og her gjør man hva som helst for å slippe å lese:
























Det tårnet var fint så lenge det varte! =P

Nå må jeg jobbe! Ikke tulle. Ikke høre mer på musikk og ikke bygge tårn. Ikke mer msn og sms, og ikke Lese :(
Det er ikke sååå ille, da! Tekstene er ok, de! ;)

Kristiane :)

mandag 11. mai 2009

I dag var jeg hos Zuzanna, og vi planla Zettenpartiet. Vi har sterke meninger om det meste, og i stedet for å finne et parti som mener akkurat det vi gjør lager vi et selv!




Vårt ungdomsparti er Pandapartiet!


Hovedstyre:
Zuzanna, Kristiane og Emilie

Leder for Zettenpartiet:

Zuzanna og Kristiane (vara: Emilie)

Leder for Pandapartiet:

Emilie

Medlemmer:
Susanne
Anonym

Motto:
Alt vi sier og mener er riktig

(Send meg adressen din, så skal du få flygebladet vårt i posten!!!)'


Og for de som lurte: Konserten i går gikk kjempebra! Bortsett fra to ting:

1) De tre siste taktene i tredje linje av Tryllefløyten holdt meg våken i over en time ekstra natta etter konserten

2) Jeg presterte å miste buen midt i et stykke (men det satser vi på at ingen så, og sier ikke mer om det...)

Men ellers var det gøy =D Og nå er det sommerferie og greier! Altså fra orkesteret. Enkelte mener at det ikke er sommer enda, men jo da! Sommerferie, så det så :)


Kristiane :)


lørdag 9. mai 2009

Musikk, musikk og atter musikk!

Se det, da var jammen lørdagen over, gitt! Har øvd som en gærning med orkesteret i dag (mener det, vi øvde fra halv tre til halv seks)! Vi skal spille konsert i morgen kveld! Veldig gøy, og temmelig vanskelig =P Vi skal spille tre lange stykker, f.eks. denne her:




Det blir jo kult! =D

Og så skal vi spille denne her:


Det var bare en del av den, da. Ikke begynnelsen. Men dere hører greia... =P

Og så skal vi spille:


Så vi har litt å gjøre! (Dette var også bare en del av den)

Jeg har det gøy med å legge inn youtube-videoer =P Men nå skal jeg slutte. Kanskje jeg kan få til å ta opp litt av konserten i morgen, så får dere høre! Hehe.

Kristiane :)

fredag 8. mai 2009

Hardingfele!!!

Gjett hvem som har lånt seg hardingfele, da!!! I dag var jeg hos en hyggelig fyr som ble kjempeivrig da jeg sa jeg var glad i folkemusikk! Jeg fikk låne hardingfele av ham, og skal lære å spille på den! =D Det kan bli en utfordring, men det er utrolig gøy! Jeg har fått helt dilla, men mamma er redd det bare er en "passing fancy", og det er mulig hun har et poeng... =P Uansett sparer jeg til el-fiolin nå, så da blir det en del fioliner! Legg til bratsjen, og vi har fiolin, el-fiolin, hardingfele og bratsj =)



Så nå skal det spilles! Eneste problemet er at den ble ustemt på vei hjem, og jeg har prøvd i sikkert ti minutter å stemme den, uten særlig hell..... =P

(Bildene er kanskje litt dårlige, men de er tatt med webcam)

Kristiane :)

torsdag 7. mai 2009

Halloen :)


Se det, da var det vel sjette forsøket på å ha blogg, tenker jeg (min forrige ble plutselig levende og skiftet passord helt av seg selv, så den ble på en måte gitt opp) =P Koselig at du stakk innom for å kikke her, da!

Jeg skal prøve å blogge om litt interessante ting, så ofte som mulig! Så får dere være med på undersøkelsen min: Blir skrivestilen til en liten hyper blogger annerledes etter en energitablett eller to?

Jeg er veldig glad i bilder, så det kommer det nok til å bli en del av her inne etter hvert!

Enjoy! =P

Kristiane :)