fredag 1. januar 2010

OBSOBSOBS!

Jeg flytter bloggen til blogg.no! Fordi det ikke går an å kommentere her! Så sjekk den ut der :)

Har kopiert nyttårsinnlegget til den andre bloggen og.

Luna Kristiane

Happynewyeah, Sophie me' girl!

God jul og godt nyttår, alle sammen!

Jeg har bestemt meg for å blogge igjen, etter å ha hatt pause en stund. Ikke mye tid til dette her, men når man har ferie tror man jo at man har tid til alt. Også etter ferien... Så jeg prøver!

Se det, da gikk vi inn i et nytt tiår, folkens! 2010. To-tusen-og-ti. Tjue-ti. Ja, mange måter å si det på. Etter en facebook-diskusjon i går, kom vi frem til at vi kunne si begge deler, og at vi nå lever på ti-tallet. Vi har hatt 80-tallet, 90-tallet, osv, og nå er det altså 10-tallet. Så må jo fjoråret ha vært på 0-tallet. Noe som i og for seg høres rart ut, men bare tell oppover så blir det mer og mer logisk etter hvert!

I går var jeg på nyttårsfest hos Elisabeth fra min gamle ungdomsskole! Hyggelig å treffe igjen alle gamle venninner, og noen nye venner som dukka opp etterhvert =P

Vårt eneste fyrverkeri som faktisk kom seg skikkelig opp på himmelen og ikke ble avfyrt i diverse snøhuler og bortover veien...x) :


Og her er resten... Vi holdt oss til stjerneskudd og fakler, vi :) =P


Hadde dere det bra på nyttårsaften?? :)

Forresten: Nå har jeg bestemt at dette blir en litt sånn random faktablogg etter hvert. Litt nyheter og litt "gammelheter", og litt av hvert. Men en del fakta, tenker jeg! :)

Luna Kristiane :)