tirsdag 28. juli 2009

Nå er jeg på Lillehammer! :) Sitter i campingvogna og spiser smågodt og hører på musikk =D =P
Denne her:

Den er kul :)

I går og i forigårs var jeg syk, noe som er ekstremt irriterende å være i sommerferien!!! Og så ble jeg litt panisk, fordi min flotte søster skal gifte seg med sin flotte kjæreste 1. august =D =P Tenk å være syk da, da! Jeg skal til og med være brudemusikken! Skal spille hardingfele til og fra alteret. Bryllupet skal være ute og kommer til å bli skikkelig fint!!!

Men nå er jeg så godt som frisk igjen, så da er alle glade =D


Emilie, Zetten, Aase og jeg (flere som er med?) har et prosjekt på gang! Project not growing up! Det er genialt! Vi vil ikke bli voksne. Er det ikke mye, mye gøyere å være barn? Så her har vi kommet opp med mulige løsninger til nå (haha, sorry Emilie kopierte ditt):
1. Finne en vampyr og få han til og bite meg og gjøre oss til vampyrer.
2. Bli Varulver.
3. Finne Peter Pan og dra til NeverNever land.
4. Slutte og spise Grønnsakene våre (alle vet jo hva som skjer hvis man ikke spiser grønnsakene sine!)
5. finne en drikk som gjør at vi ikke vokser opp.

Og så har vi mitt forslag som nr 6:
6. Rett og slett glemme at man blir voksen og forbli barn innvendig (noe som KAN føre til et lite opphold på mentalsykehus, da så klart)

Flere forslag?

Filosofi/motto:

"Childhood is not from birth to a certain age and at a certain age
the child is grown, and puts away childish things.
Childhood is the kingdom where nobody dies."
- Edna St. Vincent Millay

Kristiane :)

fredag 10. juli 2009

Oppsummering

Heisann! Jeg har fått en klage på at jeg aldri oppdaterer her. Det må vi gjøre noe med!





Akkurat nå sitter jeg utenfor en bar på en campingplass i Frankrike! Er helt i syd, på rivieraen, et sted som heter Bormez les Mimosas. Det er ca 30-40 grader her hele tida, bortsett fra midt på dagen da det stiger til opptil 50! =D Det er sol her hele tida (og mamma prøver å tvinge meg til å sole meg), og vi var heldige å få en plass med litt mye vind, så vi har det svalt og godt om natta! :) Vi besøker små landsbyer og slapper bare av... Jeg har kjøpt meg to nye ringer, og skulle gjerne ha lagt ut bilder av de, men sitter med pappas pc og kan ikke legge inn bilder på den. Så det får vente til jeg kommer hjem. Og det er jo en stund til!

Jeg er bare tre-fire mil fra Saint Tropez, så da finner dere meg :) Det der er et lite utdrag av Frankrike, nemlig fylket Var.

Og forresten: Jeg kom inn på MUSIKKLINJA =D =D =D

Kristiane :)